A magyarok kard helyett ízekkel hódítanak - húsvétolás Isztambulban

2017. május 05. 19:26 - Nar Gourmet

Ez alkalommal egy rendhagyó bejegyzést olvashattok, ugyanis kivételesen nem a török gasztronómiát szeretném bemutatni nektek, hanem azt, hogy hogyan húsvétoztunk drága török barátainkkal Isztambulban! Talán még emlékeztek a múlt évi húsvéti bejegyzésemre, amelyben említettem, hogy Isztambulban kb.…

Tovább
Szólj hozzá!

Elfeledett anatóliai ételek és az esküvői bebugyolált piláf

2017. május 01. 19:11 - Nar Gourmet

Isztambuli utazásaim során kihagyhatatlan állomásaim egyike a Çiya étterem, ahol ha csak képzeletben is, Anatólia kis falvaiban érezhetem magam. A tulajdonos Musa Dağdeviren pici korától kezdve fokozatosan tanult bele az anatóliai gasztronómia rejtelmeibe. Számára egy rokona péksége volt az óvoda…

Tovább
1 komment