Ahol a csirke nem hús, de van vegán-barát város vegán fesztivállal

2017. június 27. 17:23 - Nar Gourmet

“Dehogy, ebben az ételben nincs hús.. csak csirkével készült! Ja, hogy vegetáriánus vagy?! Kiszedegetjük belőle a húsdarabokat, semmi gond!.. Ja hogy, nem csak szimplán diétázol, hogy formába gyere, hanem meggyőződésből nem eszel húst?? Nem értem…” Ez egy mindennapos jelenet volt még a 2000-es évek…

Tovább
Szólj hozzá!

Török ízbomba 15 perc alatt - gránátalmás bulgursaláta

2017. június 15. 22:01 - Nar Gourmet

A török konyha egyik legfontosabb alapanyaga a bulgur, amelyet ezernyi fajta ízesítéssel tálalnak akár előételként, akár salátaként, köretként vagy főételként. Törökországban szerintem nem létezik olyan ember, aki ne ismerné a kısır nevű salátát, mely egy elképesztően friss ízbomba! Nem véletlen,…

Tovább
3 komment

Török húsmentes gasztrohónap Budapesten - interjú az ihletadó Steiner Kristóffal

2017. június 01. 14:51 - Nar Gourmet

Néhány hónappal ezelőtt átálltam a pult másik oldalára és kivételesen nem én tartottam főzőkurzust, hanem én tanultam, nem is akárkitől, Steiner Kristóftól, a vegán életmód itthoni nagykövetétől! A lelkesedés és vidámság, amivel a workshopot tartotta, szerintem mindenkire pár perc alatt átragadt és…

Tovább
Szólj hozzá!